Arzumcum’s Blog

** POFUDUK ( HAMUR KIZATMASI ) **

Posted on: Ağustos 13, 2007

** POFUDUK ( HAMUR KIZATMASI ) **

MALZEMELER:

1 KİLO UN

YARIM PAKET MAYA , TUZ

KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ

YAPILIŞI:

UN,MAYA VE TUZ ILIK SU İLE YOĞRULUR.

1 SAAT DİNLENDİRİLİR. KABARAN HAMUR BEZELERE AYRILIR.

SONRA ELLE TABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇILIR.

BİRAZ KALIN OLSUNKİ,POFUDUKLAR GÜZEL KABARSIN.

SONRA KURABİYE KALIPLARIYLA KESİLİR.

KESİLEN POFUDUKLAR KIZGIN YAĞDA KIZARTILIR.

ÇAYIN YANINDA AFİYETLE YENİR.

TABİ YANINA KAHVALTILIK VE DOMATES,SALATALIK.

AFİYETLER OLSUN. MUTLAKA DENEYİN.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: