Arzumcum’s Blog

*** PATLICAN EZME ***

Posted on: Ağustos 13, 2007

*** PATLICAN EZME ***

MALZEMELER:

4 ADET PATLICAN
4 DİŞ SARIMSAK

1 KASE YOĞURT

TUZ

ÜZERİ İÇİN:2 KAŞIK TEREYAĞ,PULBİBER

YAPILIŞI:

patlıcanlar közlendikten sonra,kabuklarından ayrılır.çatalla iyice ezilir.tuzu eklenir.bu arada sarımsaklar dövülüp yoğurda eklenir.yoğurt patlıcanlara boca edilir.servis tabağına alınır.üzerine tereyağda kızdırılmış pulbiber gezdirilir.bir güzel afiyetle yenir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: